Ons concept

Bestaande broodjeszaak

Wie kent Sandra van Chicken ‘N Baguettes (vroeger De Drie Baggen) niet? Ze baat met een collega de bekende broodjeszaak in Brasschaat uit.

Het vrolijke en vriendelijke team bakt de hele dag door – zelfs om het half uur – kraakvers brood. Naast de klassiekers bieden ze ook regelmatig nieuwe speciale broodjes aan.

Zin in meer dan een broodje? Ook lichte snacks en zoetigheden staan op het uitgebreide menu. We mogen ook de huisbereide slaatjes niet vergeten die uiterst populair zijn bij onze klanten.

Snel en efficiënt

Alles is vers en helemaal zelf bereid. Door de uitgekiende organisatie wordt u snel en efficiënt bediend.

Toch geen tijd om heel even te wachten? Dan kunt u uw broodjes op voorhand bestellen en daarbij aangeven wanneer u ze wenst af te halen. Binnen, afhalen en weg.

Kijk even naar welke broodjes en snacks we u aanbieden.

Nieuwe kiekekot

(met ook andere heerlijke gerechten)

Vanaf 17 uur kunt u terecht in de nieuwe kiekekot, ook wel het kiekekot. Sandra of een professionele kok schotelen u de heerlijkste traditionele kippengerechten voor.

Geen tijd om te koken? Samen gezellig tafelen na het werk? U kunt de kippengerechten zowel ter plaatse eten als afhalen.

Een greep uit het rijke aanbod:

Versheid op de eerste plaats

Bij alle gerechten staat versheid op de eerste plaats. We kopen onze producten elke dag in zodat uw gerecht steevast de dag zelf is bereid. Daarnaast gaan we ook voor betaalbaar, wat zeker in deze tijden niet onbelangrijk is.

Onze gerechten kunnen worden vergezeld door onze smaakvolle Franse huiswijn die we persoonlijk hebben uitgekozen.

Benieuwd naar hoe we alles klaarmaken? Via de open keuken kun je alles volgen.